In 2000 solliciteerde ik bij Taxi Schimmel uit Apeldoorn. Hier begon ik als taxichauffeur maar leidde de eigenaren mij al snel op tot bedrijfsleider. Samen hebben vele hoogtepunten maar ook dieptepunten gekent. In korte tijd maakte we van het taxibedrijf een sterk en gezond bedrijf. In de hoogtijdagen hadden we wel 40 taxi's en chauffeurs in dienst. Overal zag men onze wagens op de Apeldoornse wegen rijden!

Tijdens de crisis van 2010 waren we genoodzaakt in te moeten krimpen. Desondanks konden we jaarlijks ons wagenpark blijven aanvullen met de nieuwste Mercedessen.

In 2013 besloot eigenaar Ben Sijmons, na 40 jaar taxiondernemer te zijn geweest, een stapje terug te doen in het bedrijf. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid om samen met Ron Schenkel een compagnonschap aan te gaan.

Door de coronacrisis in 2020 zagen we onze omzet met 90% dalen, waardoor we in goed overleg besloten hebben uit elkaar te gaan. Ron zal voor Schimmel blijven rijden, waar ik een nieuw taxibedrijf onder mijn eigen naam begin; Taxi Modderkolk. De samenwerking tussen de 2 taxibedrijven blijft voortbestaan.

 

Een nieuw bedrijf midden in een epedemie starten is alles behalve makkelijk. De meeste taxibedrijven stonden namelijk stil, echter kon wij nog aardig doorrijden maar zoals het vroeger was, was het bij lange na niet. Om extra inkomsten te vergaren schafte we in het begin van 2021 een bestelwagen en aanhanger aan. Hiermee bieden we naast onze bekende taxidiensten nu ook verschillende koeriersdiensten aan.