Mail ons

Bel ons
Bekijk onze bedrijfsvideo
Bekijk onze Googlepagina

 

 

 

 

Een privé chauffeur huren?

Taxi Modderkolk is breed inzetbaar maar wist u ook dat u bij ons ook enkel en alleen een privé chauffeur kunt inhuren? Zo kan onze chauffeur u in uw eigen auto naar elke gewenste bestemming rijden. Zoals u van ons gewend bent gebeurt dit comfortabel, snel en efficient. Het is mogelijk om voor langere tijd een privé chauffeur van ons in te huren.

Het kan ook op korte basis

Doorgaans worden prive chauffeurs voor langere tijd ingehuurd. Kunt u door bijvoorbeeld een operatie of ander ongemak zelf niet rijden? Ook dan kunt ook voor kortere periodes gebruik maken van onze chauffeursdiensten. Onze chauffeurs spreken meerdere talen, zijn uiteraard altijd representatief gekleed en zijn in het bezit van alle nodige diploma,s.

Ook voor internationale ritten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie hierover, kunt u ons het best bellen. We zijn dagelijks bereikbaar via 055 - 23 40 404.

Privechauffeur met auto

Uiteraard kunt u ook een privechauffeur huren met auto. Zo halen we u in één van onze luxe Mercedessen op en brengen u naar elke gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn zijn in het bezit van alle nodige diploma's. Daarnaast hebben onze chauffeurs verschillende rijvaardigheidstrainingen doorlopen.

Dubbele chauffeur

Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet zelf naar huis rijden? Voor dit soort situaties kunt u ook een dubbele chauffeur bij ons inhuren. Zo komen we met een taxi en twee chauffeurs u ophalen. De ene chauffeur brengt u naar huis en de andere chauffeur rijdt met uw eigen voortuig mee. Onze chauffeurs zijn in het bezit van alle rijbewijzen.